De Pittemse auteur Luc Vandromme, bekend van romans als ‘De koffer van Caracas’, ‘Het oog van Maria Concepcion’, ‘De leerling-snijder’ en Bibliotheek Pittem brengen samen een verhaal voor sociale media! Het verhaal ‘Onder de voorschoot’ vertelt de lotgevallen van een jongen op zoek naar zijn roots. Op zijn zoektocht stoot hij op onbekende en verzwegen feiten.
Het verhaal zal enkel te volgen zijn via de sociale media Twitter en Facebook en dit gedurende 1 maand. Elke dag worden 5 twitter- en facebookberichten verspreid op een vast tijdstip. Na 1 maand zal de lezer het volledige verhaal hebben kunnen lezen.
Het eerste bericht wordt op zaterdag 28 februari om 9u de wereld ingestuurd. De ontknoping van het verhaal volgt op zondag 29 maart. Om het verhaal te volgen, volstaat het de hashtag #voorschoot of de twitteraccount @Voorschoot te volgen, lid te worden van de Facebookpagina ‘Onder de voorschoot’ of de blog van Luc Vandromme op www.lucvandromme.be/blog te volgen.