Vrienden kunst- en sportliefhebbers, supporters en kameraden!

In afspraak met de voorzitter en het algemene bestuur wordt de laatste fietsdag (eindelijk!) vastgelegd op 29 augustus eerstkomende. Lang werd gedebatteerd of een museum, een galerie of een hedendaagse tentoonstellingsruimte de eer zou genieten tot het organiseren van de ‘arrivée’.

Uiteindelijk werd gekozen voor een live performance.

Ten huize Vandromme (Gavers 11 8740 Pittem). Aanwezigheid verwacht om 13u30. Vertrek ten laatste 13u45. Benodigdheden: in gereedheid gebrachte fiets en suikers voor 75km. Liquide bevoorrading voorzien aan keerpunt (ong. 38km).

Gehoopt wordt op een peloton van 100 renners.

Zegge het voort!

Uw coureur en vriend,

Luc

(wil uw deelname bevestigen)

Voor een laatste stand van zaken zie https://lucvandromme.be/100dagenfietsen/